„Klajūnė“

Kavinė „Klajūnė“ ruošia banketus, furšetus šeimos šventėms, dienos pietus bei gėdulingus pietus.

Galima užsisakyti maistą į namus.

Darbo laikas:

I - VII 10 - 21 val.

Salės: 1 (telpa iki 40 žm.)

Dienos pietūs: I - V 10 - 15 val.

 

 

 

Užsakymas
2021-09-30 Rugsėjo 27 d. telefonu užsakiau du patiekaliukus - kiaulienos ir jautienos guliašą. Pasakiau kad užsakymo atsiimti atvyksime 13.30, kad galime keletą minučių pavėluoti, ir juokaudama paprašiau, kad mūsų maistelio nesuvalgyti, nes mažos į svečius atvykusios anūkėlės liks alkanos. Buvau paskubomis patikinta: "Ne,ne..." Deja, 13.35 val. į kavinę atvykęs vyras išgirdo trumpą paaiškinimą: "Jau baigėm". Tai kam priiminėti užsakymus, jeigu viskas baigiasi pokalbiu telefonu? O jeigu toks menkas užsakymas kavinei neapsimoka ar neįdomu, užsakovui tai galima ir, sakyčiau, net privalu išsyk paaiškinti. Beje, ne mažiau nuotaiką sugadino pasiūlytas užsakymo pakaitalas. Vištienos kūtinėlė buvo sprangi, nesukramtoma, o vaizdas vienkartiniame inde - sumaigyta mėsa bet kaip suversta ant pravėsusių bulvių - priminė ne patiekalą, o atliekas, ir tikrai nežadino apetito. Keletą eurų suversti į atliekų kibirą, žinoma, ir nemoralu, ir nemalonu, bet dar nemaloniau susidurti su tokiu aptarnavimu.
Nuoširdus ačiū
2021-03-21 Labai skanu, kaip pas mamą...Nuoširdus ačiū už jūsų šilumą ir sukuriamą vertę žmonėms kurie nuolat skuba.
Nuoširdus ačiū
2021-03-21 Labai skanu, kaip pas mamą...Nuoširdus ačiū už jūsų šilumą ir sukuriamą vertę žmonėms kurie nuolat skuba.
Dėkoju
2020-12-18 Sveiki. Dar gerokai prieš karantiną buvome užsakę gedulingus pietus. Likome labai patenkinti tiek maisto kokybe, tiek aptarnavimu. Dėkoju
Aptarnavimas
2020-05-16 Būkite budrūs. Rezervuojant kavinę kažkokiai progai nesitikėkit lankstumo. Atėjus laikui iš sąvininkės jo nesulauksite. Beje pačiai savininkei trūksta supratimo apie aptarnavimo kultūrą. Derinant detales - įspūdis kaip prašytojo (ne kliento) sovietinių laikų valgykloje. Ir dar - atsiskaitymas tiktai grynais.