Kalėdinis koncertas visai šeimai „...balta balta, kur dairais...“

Kalėdinis koncertas visai šeimai „...balta balta, kur dairais...“

Kartu su tamsiausiu metų laikotarpiu ateina stebuklo laukimo metas. Vakarai tampa ilgesni, ir mes prisiminimuose sugrįžtame į vaikystę, kai močiutė sekdavo pasakas, mama dainuodavo lopšines, o mus apimdavo malonus virpesys belaukiant artėjančių švenčių. Šie pojūčiai, tarsi apgaubianti ir šildanti skraistė, kai tampame pernelyg suaugę ir rimti.

Tad kviečiame į baltą kelionę, kurioje, sustabdę laiką, nukeliausime į vaikystės šalį, kurioje viskas buvo taip lengva ir paprasta.

Koncerte skambės šviesiausios melodijos iš kino filmų, miuziklų, kalėdinės dainos, pasakos ir lopšinės.

Muzikinę pasaką kurs – Viktorija Streiča(vokalas), Kristina Siurbytė(vokalas), Akvilė Garbenčiūtė(vokalas), Marius Bučys(gitara, perkusija), Arūnas Šerpytis(klavišiniai).

Bilietai:http://www.bilietai.lt/…/koncertas-seimai-balta-balta-kur-…/

Bilieto kaina: 16,20 Eur

  • 2017-12-26  nuo 14:00
2017-12-26 14:00 2017-12-26 14:00 Europe/Vilnius Kalėdinis koncertas visai šeimai „...balta balta, kur dairais...“ Kartu su tamsiausiu metų laikotarpiu ateina stebuklo laukimo metas. Vakarai tampa ilgesni, ir mes prisiminimuose sugrįžtame į vaikystę, kai močiutė sekdavo pasakas, mama dainuodavo lopšines, o mus apimdavo malonus virpesys belaukiant artėjančių švenčių. Šie pojūčiai, tarsi apgaubianti ir šildanti skraistė, kai... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/kaledinis-koncertas-visai-seimai-balta-balta-kur-dairais/date-20171226/ Raudondvario dvaras, Pilies takas 1, Raudondvaris 54127, Lietuva, Kaunas, Kauno rajone