Konkursas „Kauno rajonas šypsosi“

Konkursas „Kauno rajonas šypsosi“

Kovo 20 dieną Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras tarptautinės laimės dienos proga skelbia konkursą „Kauno rajonas šypsosi“!
Dalyvauk ir pakviesk vieną pasirinktą draugą prisijungti pažymėdamas jį komentare fb paskyroje „Kauno rajonas“ kovo 20 d. po konkurso įrašu ant fb „Kauno rajonas“ sienos! Jei tapsi vienu iš trijų laimėtojų, prizą gausi ne tik tu, bet ir tavo draugas!
Šis renginys yra @Kaunas 2022 Laimės dienos dalis.
Konkurso sąlygos:
1. Išsikirpti mūsų prisegtą šypsenos trafaretą. Atsisiųsti čia.
2. Nufotografuoti šypsenos trafaretą prie jūsų pasirinkto Kauno rajono lankytino objekto ir atsiųsti 1 nuotrauką el. paštu: renata@kaunorajonas.lt iki kovo 28 d. 24 val.
(lankytinas objektas turi būti iš Kauno rajono lankomų objektų sąrašo, visi kiti objektai netinka kaip pvz. jūsų kiemas, kalvelė, medžių alėja, žmonės, gyvūnai ir t.t.)

Kovo 29-tąją jūsų atsiųstas nuotraukas paskelbsime Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro facebook paskyroje „Kauno rajonas“, už kurias žmonės galės balsuoti iki balandžio 5 dienos 24 valandos.
Trys daugiausiai paspaudimų „Patinka“ ar „Labai patinka“ sulaukusios nuotraukos bus apdovanotos vertingais prizais.
Nugalėtojus paskelbsime balandžio 6 dieną Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro facebook paskyroje „Kauno rajonas“!

  • Kovo 20 - 28
Daugiau informacijos