Nemuno7 sezono atidarymas

Nemuno7 sezono atidarymas

„Nemuno7“ atidarymo koncerte – Balio saloje atrasti Pauliaus Kilbausko vandens elementai.

Kultūros laivas „Nemunas7“ pradeda naująjį sezoną - gegužės 27 d. 22:30 val., iškart po tradicinio Zapyškio aitvarų festivalio „Tarp žemės ir dangaus“ visus kviečiame į kultūros laivo „Nemuno7“ koncertą kartu su kompozitoriumi Pauliumi Kilbausku.

Paulius Kilbauskas garsėja novatorišku garso dizainu ir užburiančiais gyvais pasirodymais, kuriuose sklandžiai susilieja akustinės elektronikos ir ambientinės muzikos elementai. Paulius Kilbauskas – filmų, teatro ir medijos kompozitorius. Tokių projektų kaip „Empti“, „Overtone“, „Bango Collective“, „Dublicate“, „Amberscope“ autorius ir bendraautorius. Duete „The Bus“ kartu su Domu Strupinsku už muziką I. Jonyno filmui „Lošėjas“ pelnė Sidabrinę gervę, o filmui „Sasha was here“ su Vygintu Kisevičiumi kurtas garso takelis buvo nominuotas Obanjė kino festivalyje [Aubagne film festival, Prancūzija]. Atidarymo vakarą kompozitorius pristatys specialiai „Nemuno7“ atidarymui sukurtus savo kūrinius, kuriuos lydės hipnotizuojantys šviesos efektai, per garsą ir šviesą nukelsiantys į kelionę po vandens pasaulį.

  • 2023-05-27  22:30 - 24:00
2023-05-27 22:30 2023-05-27 24:00 Europe/Vilnius Nemuno7 sezono atidarymas „Nemuno7“ atidarymo koncerte – Balio saloje atrasti Pauliaus Kilbausko vandens elementai. Kultūros laivas „Nemunas7“ pradeda naująjį sezoną - gegužės 27 d. 22:30 val., iškart po tradicinio Zapyškio aitvarų festivalio „Tarp žemės ir dangaus“ visus kviečiame į kultūros laivo... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/nemuno7-sezono-atidarymas/date-20230527/ Zapyškio prieplauka, Kauno rajone Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras info@nemuno7.lt
Daugiau informacijos