ANTOINE WEND: akustinis Kalėdų koncertas

ANTOINE WEND: akustinis Kalėdų koncertas

Antoine Wend - jaunas prancūzų menininkas, kurio nepamirštamą balsą lietuviai išgirdo ir ilgam įsiminė šiam laimėjus pirmąją vietą garsiajame „X Faktoriaus“ šou Lietuvoje. Dabar Antoine pasirengęs leistis į platų muzikinį kelią ir koncertuoti klausytojams!

Antoine muzikinį stilių formavo prancūzų ir pop muzika, galime atrasti ir elektroninės muzikos įtakų. Kilęs iš Ruano Normandijoje, muzikantas dabar gyvena Paryžiuje ir savo muzikinį pasaulį apibrėžia per keliones ir patirtį. Įkvėpimo daugiausiai semiasi iš tokių atlikėjų kaip Sia, Adele arba angliškų ir prancūziškų Céline Dion dainų. Prancūzų muzikos ikonos Starmania, Edith Piaf ir kitos taip pat paliko ryškų pėdsaką Antoine kūryboje.

Antoine jau metus dirba su savo pirmuoju mini albumu „Golden Heart“, kuris netrukus bus išleistas. Muzikantas paliečia tokias temas kaip pasitikėjimas savimi, neviltis, stiprybė judėti į priekį nepaisant asmeninių ir meilės kančių, jis mėgsta panaudoti kiekvieną natą, kiekvieną savo balso atspalvį, kad pasiūlytų kelionę, paliečiančią žmonių širdis. Nuo lengvų melancholiškų melodijų iki elektropopso kūrinių, kurie išjudina minias, Antoine vienintelis tikslas – savo balsu ir muzika tarnauti Jūsų emocijoms!

Susitinkame jau gruodžio 10 d., šeštadienį, 17 val. Senojoje Zapyškio bažnyčioje!

Koncertas nemokamas.

  • 2022-12-10  nuo 17:00
2022-12-10 17:00 2022-12-10 17:00 Europe/Vilnius ANTOINE WEND: akustinis Kalėdų koncertas Antoine Wend - jaunas prancūzų menininkas, kurio nepamirštamą balsą lietuviai išgirdo ir ilgam įsiminė šiam laimėjus pirmąją vietą garsiajame „X Faktoriaus“ šou Lietuvoje. Dabar Antoine pasirengęs leistis į platų muzikinį kelią ir koncertuoti klausytojams! Antoine muzikinį stilių formavo prancūzų ir... --- //www.kaunorajonas.lt/index.php?module=events&action=event&id=1422 Senoji Zapyškio bažnyčia , Muziejaus g. 1, Zapyškis, Kauno rajone