Atvira floristikos meistriškumo pamoka „Vasario šerkšnas“

Atvira floristikos meistriškumo pamoka „Vasario šerkšnas“

„Vasario šerkšnas“ tai atvira, įkvepianti floristikos meistriškumo pamoka su floristais Ilze Rubīna (Latvija), Marcin Jabłoński (Lenkija), Sergejumi Zareckiu (Lietuva) ir Marijumi Gvildžiu. Beveik dvi valandos gėlių ir gyvos muzikos apsuptyje su floristikos meistrų šou dovanos įsimintiną reginį.

Bilietus galima įsigyti internetu:

https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/kita/vasario-serksnas--atvira-floristikos-meistriskumo-pamoka-382312

Dalyvauja:

Marijus Gvildys, floristas ir knygų apie floristiką autorius bei žemės meno „Land Art“ festivalių ir „Įkvėpimo nakties“ renginių organizatorius.

Sergejus Zareckis, floristas-dizaineris, LFA Lietuvos floristų asociacijos viceprezidentas.

Ilze Rubīna floristė, „Land Art“ festivalių dalyvė, lektorė iš Latvijos.

Marcin Jabłoński, floristas, mėgstantis fotografiją. Tarptautinio Florinto teisėjas, tobulinantis savo įgūdžius per įvairias meno formas. Festivalio Land Art Lubartów - Kozłówka Lenkijoje sumanytojas ir vyriausiasis organizatorius.

 

  • 2023-02-08  nuo 18:00
2023-02-08 18:00 2023-02-08 18:00 Europe/Vilnius Atvira floristikos meistriškumo pamoka „Vasario šerkšnas“ „Vasario šerkšnas“ tai atvira, įkvepianti floristikos meistriškumo pamoka su floristais Ilze Rubīna (Latvija), Marcin Jabłoński (Lenkija), Sergejumi Zareckiu (Lietuva) ir Marijumi Gvildžiu. Beveik dvi valandos gėlių ir gyvos muzikos apsuptyje su floristikos meistrų šou dovanos įsimintiną reginį.... --- //www.kaunorajonas.lt/index.php?module=events&action=event&id=1432 Raudondvario dvaras, Pilies takas 1, Raudondvaris 54127, Lietuva, Kaunas, Kauno rajone Raudondvario dvaras
Daugiau informacijos