Donato Stankevičiaus parodos „EŽ“ atidarymas

Donato Stankevičiaus parodos „EŽ“ atidarymas

Parodos „EŽ“ autorius D. Stankevičius „apie Ežerėlį pasakoja per jo žmonių istorijas ir tai, tikriausiai, vienas autentiškiausių ir kartu įtaigiausių būdų žiūrovą pakviesti nepaviršutiniškai pažinčiai su šiuo miesteliu.“ (Dr. Tomas Pabedinskas)

Donatas Stankevičius - Lietuvos fotomenininkų sąjungos narys, kuriam 2012 metais LR Kultūros ministerija suteikė meno kūrėjo statusą. Dirba parodų kuratoriumi, taip pat dėsto fotografiją Kauno technologijos universitete. Didžiąją dalį kūrybos skiria šiuolaikinei dokumentinei fotografijai.

Donatą labiausiai domina žmogaus ir atminties tema. Yra surengęs asmeninių parodų Lietuvoje ir užsienyje (Niujorke, Londone, Oklande - Naujoji Zelandija, Tbilisyje ir kt.). Už kūrybinę veiklą pelnęs keletą svarbių apdovanojimų - Kauno miesto kultūros premiją ir Kauno miesto burmistro Jono Vileišio žalvarinį medalį.

NEPABIJOKITE PATIRTI!

Donatas siekia sukurti metraštį apie Ežerėlį, todėl, jam paprašius, sutikite padaryti Jūsų portretą. Bet labiausiai jis visus ežerėliečius kviečia į „EŽ“ parodos atidarymą jau spalio 6 d., 19 val.!

  • 2022-10-06  nuo 19:00
2022-10-06 19:00 2022-10-06 19:00 Europe/Vilnius Donato Stankevičiaus parodos „EŽ“ atidarymas Parodos „EŽ“ autorius D. Stankevičius „apie Ežerėlį pasakoja per jo žmonių istorijas ir tai, tikriausiai, vienas autentiškiausių ir kartu įtaigiausių būdų žiūrovą pakviesti nepaviršutiniškai pažinčiai su šiuo miesteliu.“ (Dr. Tomas Pabedinskas) Donatas Stankevičius - Lietuvos... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/donato-stankeviciaus-parodos-ez-atidarymas/date-20221006/ Kauno rajonas Ežerėlio kultūros centras