Edukacija "Vabalų karalystė Obelynėje"

Edukacija "Vabalų karalystė Obelynėje"

Liepos 27 d. 13 val. mažuosius tyrinėtojus ir jų tėvelius kviečiame į potyriminę pažintinę popietę Obelynėje - VABALŲ KARALYSTĖ!

Kartu su Zoologijos sodo edukatore Vytaute atskleisime jums biologinę vabzdžių įvairovę, jų reikšmę įvairiose kultūrose, svarbą gamtoje ir mitybos grandinėje. O taip pat sužinosite vabzdžių vystymosi ypatumus bei išgirsite apie įdomius reiškinius gausiame vabzdžių pasaulyje.

Su jumis norės artimiau susipažinti ponas Madagaskaro tarakonas "Zazu", elegantiškoji gyvalazdė "Žirnė" bei kiti egzotiniai Vabalų karalystės gyventojai.

Po edukacijos miklinsime pirštus ir vaizduotę kūrybinėse vabaliavimo dirbtuvėse, kurių metu iš Obelynės sode surankiotų gėrybių kursime vabalų portretus.

Na, o skonio receptorių pakutenimui, drąsiausius kviesime padegustuoti premium klasės prieskoniais pagardintų džiovintų svirplių užkandukų bei atsigaivinti žolelių gaiva.

Iki susimatymo pas Ivanauskus!

---
RENGINYS NEMOKAMAS
---
ORGANIZATORIUS: EKC Akademijos laisvalaikio salė

RENGINIO DRAUGAI: Kauno rajono muziejus, UAB Acheta 

  • 2022-07-27  nuo 13:00
2022-07-27 13:00 2022-07-27 13:00 Europe/Vilnius Edukacija "Vabalų karalystė Obelynėje" Liepos 27 d. 13 val. mažuosius tyrinėtojus ir jų tėvelius kviečiame į potyriminę pažintinę popietę Obelynėje - VABALŲ KARALYSTĖ! Kartu su Zoologijos sodo edukatore Vytaute atskleisime jums biologinę vabzdžių įvairovę, jų reikšmę įvairiose kultūrose, svarbą gamtoje ir mitybos grandinėje. O taip pat sužinosite vabzdžių vystymosi... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/edukacija-vabalu-karalyste-obelyneje/date-20220727/ Tado Ivanausko Obelynės sodyba, Obelynės g. 8, Akademija, Kauno rajone