Ekskursija „Įsikūrę prie Nemuno“ su profesionalia gide Ramune Kerdokaite-Vlasenkiene

Ekskursija „Įsikūrę prie Nemuno“ su profesionalia gide Ramune Kerdokaite-Vlasenkiene

Ekskursijos metu lankysitės pačiame laive-žemkasėje – tapsite vandens, tvarumo ir dialogo temos dalimi. Viešnagės metu jus lydinti gidė pristatys „Nemuno7“ su visomis joje tuo metu veikiančiomis meno erdvėmis ir kūriniais, supažindins su augalų pionierių įvairove. Ekskursijoje sužinosite, kas yra būnų statyba, farvateris, kuo skiriasi žemkasė nuo žemsiurbės, kaip tarpukariu ir vėlesniais laikais gyveno upeiviai, kokios vandens pramogos buvo populiarios Nemune.

Ekskursija vedama tik grupėms, kai dalyvauja 10 ir daugiau žmonių.
Trukmė: 1 val.
Kaina: 13 Eur/asm.
Moksleiviams ir senjorams: 8 Eur/asm.
Žmonių skaičius: 10-20 asm.
Kalba: lietuvių, rusų
Ekskursijai „Nemuno7“ su gidu BŪTINA išankstinė rezervacija. Pasiteirauti ir rezervuoti ekskursiją galite tel. +370 687 17341 arba el. paštu pasivaiksciojimaikaune@gmail.com.

  • 2023-07-05
2023-07-05 2023-07-05 Europe/Vilnius Ekskursija „Įsikūrę prie Nemuno“ su profesionalia gide Ramune Kerdokaite-Vlasenkiene Ekskursijos metu lankysitės pačiame laive-žemkasėje – tapsite vandens, tvarumo ir dialogo temos dalimi. Viešnagės metu jus lydinti gidė pristatys „Nemuno7“ su visomis joje tuo metu veikiančiomis meno erdvėmis ir kūriniais, supažindins su augalų pionierių įvairove. Ekskursijoje sužinosite, kas yra būnų statyba,... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/ekskursija-isikure-prie-nemuno-su-profesionalia-gide-ramune-kerdokaite-vlasenkiene/date-20230705/ Kauno rajonas Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras
Daugiau informacijos