Gintautas Gascevičius-Ginc ir vilniečiai "Keista bjauri žuvis"

Gintautas Gascevičius-Ginc ir vilniečiai "Keista bjauri žuvis"

Pasiruoškite stebėti užburiantį reginį, kai duetas, žinomas kaip „Keista bjauri žuvis„, pasineria į galingos Nemuno upės sroves. Šis neįprastą pavadinimą turintis kolektyvas sujungia programuotojo ir keramikės talentus, sukurdamas nepaprastą meniškumo sintezę.
Trejus su puse metų „Weird Ugly Fish” uoliai tobulino savo amatą, leisdamiesi į paieškas, kad atrastų savo unikalią garsinę tapatybę. Kai jų kompozicijos pradėjo įgauti formą, jie be baimės pristatė savo kūrinius pasauliui ir greitai iškovojo pergalę pradedančiųjų menininkų konkurse „Novus”.
„Weird Ugly Fish” nariai Aistė Kalvelytė (būgnai) ir Julius Čepukėnas (elektronika), garsėjantys savo novatoriškumu, bebaimiškumu ir žanro ribų nepaisymu, yra pasirengę žengti į „Nemuno7” sceną ir pasidalyti savo novatoriška muzikine vizija su klausytojais.
Pasiruoškite būti nustebinti energijos, pulsuojančių būgnų pasažų, įmantriai supintų su sodriais sintezatoriaus garsais ir atmosferiniais niuansais. Jų pasirodymas peržengs paprastos muzikos ribas, užburs jus sklandžiu bendravimu ir užburiančia tėkme, kuri evoliucionuoja su kiekviena akimirka.

www.facebook.com/KeistaBjauriZuvis/

  • 2023-07-14  nuo 20:30
2023-07-14 20:30 2023-07-14 20:30 Europe/Vilnius Gintautas Gascevičius-Ginc ir vilniečiai "Keista bjauri žuvis" Pasiruoškite stebėti užburiantį reginį, kai duetas, žinomas kaip „Keista bjauri žuvis„, pasineria į galingos Nemuno upės sroves. Šis neįprastą pavadinimą turintis kolektyvas sujungia programuotojo ir keramikės talentus, sukurdamas nepaprastą meniškumo sintezę. Trejus su puse metų „Weird Ugly Fish”... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/gintautas-gascevicius-ginc-ir-vilnieciai-keista-bjauri-zuvis/date-20230714/ Nemuno7, Kauno rajone info@nemuno7.lt
Daugiau informacijos