Koncertas "Baroko žibintai"

Koncertas "Baroko žibintai"

Kviečiame Kačerginės gyventojus ir svečius pirmąjį rudens sekmadienį palydėti Kačerginės prieplaukoje, mėgaujantis klasikinės muzikos skambesiu koncerte ,,Baroko žibintai". Koncerto metu susijungs Nemuno tėkmė, J. S. Bacho ir A. Correli muzika styginiams bei jauki vakaro nuotaika. Įėjimo į koncertą kaina - Jūsų šypsena. Pasidžiaukime praėjusia vasara ir ženkime į spalvingą rudenį drauge! Koncertas vyks net ir užklupus lietui, todėl linkime jo neišsigąsti, pasiruošti skėčius ir įtraukti Kačerginės prieplauką į savojo sekmadienio maršrutą. Iki tol laikykime kumščius, jog J.S. Bacho ir A. Correli muzika styginiams suskambėtų vakaro saulės fone. Koncerto pradžia - 20:00 val. Iki susitikimo!

Koncertas organizuojamas, laikantis visų sveikatos apsaugos reikalavimų, siekiant mažinti COVID-19 viruso plitimą. Koncerto metu yra rekomenduojama dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Koncertą organizuoja ,,Šiuolaikinė seniūnija - Kačerginė", koncertas yra ,,Kaunas - Europos kultūros sostinė 2022" programos dalis."

  • 2021-09-05  nuo 20:00
2021-09-05 20:00 2021-09-05 20:00 Europe/Vilnius Koncertas "Baroko žibintai" Kviečiame Kačerginės gyventojus ir svečius pirmąjį rudens sekmadienį palydėti Kačerginės prieplaukoje, mėgaujantis klasikinės muzikos skambesiu koncerte ,,Baroko žibintai". Koncerto metu susijungs Nemuno tėkmė, J. S. Bacho ir A. Correli muzika styginiams bei jauki vakaro nuotaika. Įėjimo į koncertą kaina - Jūsų šypsena.... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/koncertas-baroko-zibintai/date-20210905/ Kačerginės prieplauka, Kauno rajone ,,Šiuolaikinė seniūnija - Kačerginė"
Daugiau informacijos
  • ,,Šiuolaikinė seniūnija - Kačerginė"