Odos dirbinių kūrimo meno edukacija

Odos dirbinių kūrimo meno edukacija

„Nemuno7”, bendradarbiaujant su Mobili meno mokykla, kviečia įvairaus amžiaus kūrybiškus asmenis į unikalią galimybę pasinerti į odos dirbinių kūrimo meną.

Įsivaizduokite pasitenkinimą, kai iš nebenaudojamų odinių medžiagų pasigaminsite vienetinę odinę apyrankę, išskirtinį kaklo papuošalą ar net asmeninį suvenyrą. Mūsų kviestiniai edukatoriai ves jus per visą procesą – nuo tobulų odos atliekų pasirinkimo iki technikų, reikalingų jūsų vizijai įgyvendinti, įvaldymo.

Šių praktinių dirbtuvių metu turėsite galimybę atskleisti savo kūrybiškumą ir eksperimentuoti su įvairiomis tekstūromis, spalvomis ir raštais. Dirbdami savo rankomis patirsite džiaugsmą, kai įprastas medžiagas paversite nepaprastais dėvimojo meno kūriniais. Įgysite ne tik praktinių odos dirbinių gamybos įgūdžių, bet ir prisidėsite prie kilnaus tikslo – atliekų mažinimo ir tvarios praktikos skatinimo.

Nesvarbu, ar esate patyręs amatininkas, ar pradedantis entuziastas, šios dirbtuvės siūlo įtraukią ir saviraišką skatinančią veiklą. Prisijunkite prie mūsų „Nemuno7” ir Mobiliosios meno mokyklos. Nekantriai laukiame jūsų atvykstant!

  • 2023-07-01  nuo 12:30
2023-07-01 12:30 2023-07-01 12:30 Europe/Vilnius Odos dirbinių kūrimo meno edukacija „Nemuno7”, bendradarbiaujant su Mobili meno mokykla, kviečia įvairaus amžiaus kūrybiškus asmenis į unikalią galimybę pasinerti į odos dirbinių kūrimo meną. Įsivaizduokite pasitenkinimą, kai iš nebenaudojamų odinių medžiagų pasigaminsite vienetinę odinę apyrankę, išskirtinį kaklo papuošalą... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/odos-dirbiniu-kurimo-meno-edukacija/date-20230701/ Nemuno7, Kauno rajone Nemuno7 info@nemuno7.lt
Daugiau informacijos