Orientacinis žygis „Domeikos dienoraštis“

Orientacinis žygis „Domeikos dienoraštis“

„Domeikos dienoraštis“ – tai pirmą kartą vykstantis orientacinis žygis po pseudo istorinę ir fantastinę Domeikavą. Jo metu egzistuojanti tikrovė persipins su stebuklinga istorija. Dauguma žaidimo vietų – tai Domeikavai svarbios, istorinės vietos ir paveldo objektai, kuriuose sutiksite pažįstamus arba pramanytus šios vietos gyventojus, todėl žaidimas sujungs intriguojantį pasakojimą, tikras ir pramanytas istorijas, bei suburs vietos bendruomenę.

REGISTRACIJA: https://forms.gle/qUu5Gy4AGbVSm6xj9

Renginio dalyviai (žaidėjai) bus perskirstyti į komandas, kurios rungtyniaus tarpusavyje. Kiekviename punkte jų lauks žaidimo veikėjai – istoriniai personažai – pasakojantys tikrus ir antgamtiškus Domeikavoje vykusius ar vykstančius dalykus. Jie žaidėjams skirs įvairias užduotis: pristatyti laišką, išspręsti galvosūkį ir pan. Greta personažų, galvosūkių, maršruto įveikimo, žaidėjams bus pasiūlyta ir kūrybinė užduotis – fotomedžioklė. Ši žaidimo dalis nėra privaloma, tačiau už jas komandos ir žaidėjai gali gauti papildomų taškų.

 

  • 2020-09-19  12:00 - 17:30
2020-09-19 12:00 2020-09-19 17:30 Europe/Vilnius Orientacinis žygis „Domeikos dienoraštis“ „Domeikos dienoraštis“ – tai pirmą kartą vykstantis orientacinis žygis po pseudo istorinę ir fantastinę Domeikavą. Jo metu egzistuojanti tikrovė persipins su stebuklinga istorija. Dauguma žaidimo vietų – tai Domeikavai svarbios, istorinės vietos ir paveldo objektai, kuriuose sutiksite pažįstamus arba pramanytus... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/orientacinis-zygis-domeikos-dienorastis/date-20200919/ Domeikavos seniūnija, Bažnyčios gatvė 2, Domeikava, Kauno rajone