Pėsčiųjų žygis „Kur bebrai namus stato“

Pėsčiųjų žygis „Kur bebrai namus stato“

Pėsčiųjų žygių po Kauno rajoną sezoną tęskime pažintimi su Kamšos botaniniu-zoologiniu draustiniu. Apie 320 ha užimantis draustinis įkurtas 1960 m., siekiant išsaugoti lapuočiais medžiais apaugusio kairiojo Nemuno šlaito augmeniją ir gyvūnus. Draustinio reljefas išties unikalus: jo teritoriją raižo gilūs, stačiais šlaitais grioviai, kurių dugne teka upeliukai. O ar kada nors teko matyti bebrų namus? Būtent jie pamėgę šį draustinį, kaip ir retos paukščių rūšys. Šis žygis – puiki galimybė pajusti gamtos artumą ir įsiklausyti į mus supančios gamtos garsus. Žygio maršrutas džiugins reginiais ir dovanos daug nepamirštamų įspūdžių!

Žygio maršrutas drieksis kalvotu reljefu, todėl būtina pasirūpinti tinkama sportine avalyne ir apranga. Žygis nerekomenduojamas vaikams jaunesniems nei 12 metų.

Prieš įsigydami bilietą žygio dalyviai privalo susipažinti su pėsčiųjų žygio taisyklėmis ir jomis vadovautis viso žygio metu.

***

Data – 2019 m. birželio 29 d. (šeštadienis)

Registracija ir starto vieta – Tado Ivanausko Obelynės sodyba, Kauno r. Nuoroda į starto vietą.

Žygio pradžia – 11 val. Dalyvių registracija nuo 10:30 val.

Žygio pabaiga – apie 16 val.

Žygio atstumas – apie 8 km (žygio pradžios ir pabaigos vietos sutampa)

Sudėtingumas – vidutinis

Dalyvio mokestis – 5 Eur. Bilietus galite įsigyti čia.

Dalyvių skaičius ribotas! Paskubėkite įsigyti bilietus!

Daugiau informacijos info@kaunorajonas.lt arba 8 37 548 118

Organizatorius: Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras

  • 2019-06-29  11:00 - 16:00
2019-06-29 11:00 2019-06-29 16:00 Europe/Vilnius Pėsčiųjų žygis „Kur bebrai namus stato“ Pėsčiųjų žygių po Kauno rajoną sezoną tęskime pažintimi su Kamšos botaniniu-zoologiniu draustiniu. Apie 320 ha užimantis draustinis įkurtas 1960 m., siekiant išsaugoti lapuočiais medžiais apaugusio kairiojo Nemuno šlaito augmeniją ir gyvūnus. Draustinio reljefas išties unikalus: jo teritoriją raižo gilūs, stačiais... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/pesciuju-zygis-kur-bebrai-namus-stato/date-20190629/ Kamšos botaninis-zoologinis draustinis, Ringaudai Eldership, Lithuania, Kauno rajone Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centras info@kaunorajonas.lt
  • Kaina: 5.00
  • Plačiau
Daugiau informacijos