SIDABRO - lauko scenos koncertas po gluosniu

SIDABRO - lauko scenos koncertas po gluosniu

Rugpjūčio 10 dieną (ketvirtadienį) 19.00 val. susitinkame prie Senosios Zapyškio bažnyčios, po gluosniu. Čia šėlsime su grupe SIDABRO iš Dzūkijos. Tuo pačiu paminėdami ir Dzūkijos (Dainavos) metus.

SIDABRO - tai alternatyvaus roko grupė, kurios nariai yra kilę iš Merkinės ir Druskininkų. Gegužės mėnesį grupė pristatė debiutinį albumą „Tekantis". Jame sugulė Dzūkijos krašto gamtos grožis, Merkio vėsa, šypsenos, šiluma, ilgesys, kūryba, improvizacija, protėvių didybė ir daug kitų meilių šio gražaus gyvenimo elementų.

Į Zapyškį SIDABRO atvyksta sukurti Jums ir sau šventę, pasidalinti savo kūrybinėmis akimirkomis ir kartu nusišypsoti bei klestėti tiek vidumi, tiek išore:)

Jauni ir vyresni - visi esate laukiami bei būsite šiltai ir jaukiai priimti.

SVARBU – koncertas vyks po gluosniu šalia Senosios Zapyškio bažnyčios, tačiau jeigu lis – jis bus perkeltas į bažnyčios vidų.

Nepamirškite pasiimti pledukų ar iškylos kėdžių ir jaukiai įsikurti ant žolės!

Koncertą dovanoja – Senoji Zapyškio bažnyčia. Esame ne Nemuno, o kultūros potvynis!

Renginys – nemokamas. Jo metu bus fotografuojama, nuotraukos viešinamos.

  • 2023-08-10  19:00 - 20:00
2023-08-10 19:00 2023-08-10 20:00 Europe/Vilnius SIDABRO - lauko scenos koncertas po gluosniu Rugpjūčio 10 dieną (ketvirtadienį) 19.00 val. susitinkame prie Senosios Zapyškio bažnyčios, po gluosniu. Čia šėlsime su grupe SIDABRO iš Dzūkijos. Tuo pačiu paminėdami ir Dzūkijos (Dainavos) metus. SIDABRO - tai alternatyvaus roko grupė, kurios nariai yra kilę iš Merkinės ir Druskininkų. Gegužės mėnesį grupė... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/sidabro-lauko-scenos-koncertas-po-gluosniu/date-20230810/ Senoji Zapyškio bažnyčia , Muziejaus g. 1, Zapyškis, Kauno rajone Senoji Zapyškio bažnyčia zapyskiokultura@gmail.com
Daugiau informacijos