Teatralizuota ekskursija „Viešnagė pas grafienę Rozaliją“

Teatralizuota ekskursija „Viešnagė pas grafienę Rozaliją“

Ant stataus Nevėžio upės kranto Kauno pašonėje stūksantis Raudondvario dvaras – puiki vieta, kad ir vienos dienos viešnagei. Tai vienas įspūdingiausių Renesanso architektūros dvarų Lietuvoje, o žavingoji jo šeimininkė grafienė Rozalija jame besilankančius svečius kaskart pasitinka su didžiausiu džiaugsmu.

Abejingų nepaliekanti ponia Rozalija, liepos 16-ąją, savo vardadienio proga, maloniai kviečia į kelionę laiku po jos taip mylimą dvarą.

Turėsite progą pavaikštinėti dvaro parko takais, iš pirmų lūpų išgirsti prisiminimus apie gyvenimą dvare bei jį valdžiusių grafų Tiškevičių Raudondvaryje paliktus pėdsakus. Dvaro kuchmistras atvykusius svečius pakvies puodeliui kavos ir gardžiam desertui, kuris pamalonins net ir išrankiausią.

Pajuskite tikrą dvariško gyvenimo dvasią!

Data - 2023 m. liepos 16 d.

Laikas - 12 val.

Ekskursijos trukmė – 1,5 val.

Kaina – 15 Eur/asm. Į kainą įskaičiuota teatralizuota ekskursija, kava ir desertas dvaro komplekse veikiančiame restorane. Apmokėjimas pavedimu iš anksto.

Susitikimo vieta – Raudondvario dvaro parkas (Pilies takas 1, Raudondvaris, Kauno r.)

Ekskursijos dalyvių skaičius ribotas! Būtina išankstinė registracija tel. + 370 620 97858 arba el. paštu pramoginesekskursijos@gmail.com

  • 2023-07-16  nuo 12:00
2023-07-16 12:00 2023-07-16 12:00 Europe/Vilnius Teatralizuota ekskursija „Viešnagė pas grafienę Rozaliją“ Ant stataus Nevėžio upės kranto Kauno pašonėje stūksantis Raudondvario dvaras – puiki vieta, kad ir vienos dienos viešnagei. Tai vienas įspūdingiausių Renesanso architektūros dvarų Lietuvoje, o žavingoji jo šeimininkė grafienė Rozalija jame besilankančius svečius kaskart pasitinka su didžiausiu džiaugsmu.... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/teatralizuota-ekskursija-viesnage-pas-grafiene-rozalija/date-20230716/ Raudondvario dvaras, Pilies takas 1, Raudondvaris 54127, Lietuva, Kaunas, Kauno rajone pramoginesekskursijos@gmail.com