Susitikimas su Eva Tombak ir knygos „Popietės laikas. Mitai ir tiesa apie senėjimą“ pristatymas

Susitikimas su Eva Tombak ir knygos „Popietės laikas. Mitai ir tiesa apie senėjimą“ pristatymas

Remdamasi naujausiais moksliniais tyrimais, knygoje „Popietės laikas. Mitai ir tiesa apie senėjimą“ rašytoja Eva Tombak gvildena sveikos mitybos, sveikos gyvensenos, mentalinės sveikatos, kartų santykių, finansinio stabilumo, jaunystės kulto temas.

O labiausiai autorei rūpintis klausimas – senėjimo diskriminacija. Šį požiūrį, anot autorės, atėjo laikas keisti, nes jau visai netrukus, 2050-aisiais, kas šeštas pasaulio gyventojas bus 65+ amžiaus. „Ar tuomet ir toliau sakysime, kad pasaulyje nėra vietos senukams?“ – klausia E. Tombak.

Ateikite į biblioteką padiskutuoti su Eva Tombak – rašytoja, jogos praktike, buvusia legendinių žurnalų „Ieva“ ir „Cosmopolitan“ leidėja.

Renginys nemokamas.

 

 

  • Sausio 31 d.  nuo 17:30
2024-01-31 17:30 2024-01-31 17:30 Europe/Vilnius Susitikimas su Eva Tombak ir knygos „Popietės laikas. Mitai ir tiesa apie senėjimą“ pristatymas Remdamasi naujausiais moksliniais tyrimais, knygoje „Popietės laikas. Mitai ir tiesa apie senėjimą“ rašytoja Eva Tombak gvildena sveikos mitybos, sveikos gyvensenos, mentalinės sveikatos, kartų santykių, finansinio stabilumo, jaunystės kulto temas. O labiausiai autorei rūpintis klausimas – senėjimo diskriminacija.... --- //www.kaunorajonas.lt/renginys/susitikimas-su-eva-tombak-ir-knygos-popietes-laikas-mitai-ir-tiesa-apie-senejima-pristatymas/date-20240131/ Kauno rajono viešoji biblioteka, Vytauto g. 21, Garliava, Kaunas, Kauno rajone
Daugiau informacijos