Konkursas „Sukurk maršrutą turistui savo seniūnijoje“

Konkursas „Sukurk maršrutą turistui savo seniūnijoje“

Konkurso „Sukurk maršrutą turistui savo seniūnijoje“ tikslas – skatinti geriau pažinti Kauno rajoną, atskleisti jo kultūrinį savitumą, populiarinti lankytinus objektus, vietinį verslą ir Kauno rajono seniūnijose rengiamas edukacijas.

Konkursas rengiamas 2021 m. spalio 22 – gruodžio 5 dienomis.

Konkurse gali dalyvauti visi Kauno rajono gyventojai.

2021 m. spalio 22 – gruodžio 5 dienomis renkamos užpildytos dalyvių anketos ir jų sukurti maršrutai (1 priedas). 

Konkurso rezultatai bus apibendrinti renginyje. Pirmų trijų vietų laimėtojams bus įteikti piniginiai prizai ir diplomai.

Konkurso „Sukurk maršrutą turistui savo seniūnijoje“ nugalėtojai bus paskelbti Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro internetinėje svetainėje www.kaunorajonas.lt bei facebook paskyroje – @kaunorajonas.lt.

Kauno rajono gyventojai, pageidaujantys dalyvauti konkurse „Sukurk maršrutą turistui savo seniūnijoje“ turi susipažinti su konkurso nuostatais, pateikti užpildytą dalyvio anketą ir savo sudarytą maršrutą turistui savo seniūnijoje iki 2021 m. gruodžio 5 dienos 24 val.

Dalyvio anketa

Konkurso nuostatai

Konkurso dalyvių anketas ir sudarytus maršrutus priima ir konsultuoja VŠĮ Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro turizmo vadybininkė Aistė Medikienė, tel. 8 640 41855, el. p. aiste@kaunorajonas.lt.

Visos pateiktų konkursui sukurtų maršrutų autorinės teisės lieka VšĮ Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centrui.

 

 

 

  • 10.22 - 12.05
Daugiau informacijos